برگزاری نشست ستاد کنگره‌ی شهدای دانشجوی خراسان شمالی در دانشگاه بجنورد

به گزارش رابط خبری روابط عمومی در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد، سومین نشست ستاد کنگره‌ی شهدای دانشجوی خراسان شمالی در این دانشگاه برگزار شد.

دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد و رئیس ستاد مذکور، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی شهیدان رجایی و باهنر و شهدای دانشجو گفت: اندوخته های ما از دوران انقلاب و دفاع مقدس و صحنه های ایثار و شهادت ،سرمایه ها و ذخایر مهم  فرهنگی جامعه بوده و رسالت جامعه دانشگاهی در این کنگره ، تولید آثار فاخر و ماندگار از سیره و اندیشه شهدای دانشجو جهت ارائه به نسل آینده است.

وی افزود: کنگره شهدای دانشجو نیاز دیروز و امروز جامعه ی ما نیست؛ اگر قصد تداوم و ماندگاری داریم – که البته داریم -  تقویت ادبیات مقاومت و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت لازمه کاراست و هر روز بایستی بر دامنه ی فعالیت هایمان در این حوزه بیفزاییم

دکتر احمد محقر ادامه داد: برگزاری اسمی اینگونه مراسم، صرفا بصورت یک مناسک و انجام وظیفه ، مد نظر متولیان امر نیست؛ نتایج حاصل از این نوع همایش ها در ابعاد مختلف قابل ارزیابی و ارزشمند است.

وی خاطر نشان کرد : برنامه های کنگره، منحصر به زمان خاصی نیست و نتایج کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت آن حایز اهمیت و توجه است.

این نشست، با ارائه ی دیدگاه حاضرین به پایان رسید.

گفتنی است کنگره ی شهدای دانشجوی خراسان شمالی، آذر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.