اکران و نقد فیلم سینمایی "دارکوب" و "فراری"

مرکز مشاوره دانشگاه در راستای تحلیل و بررسی آسیب های اجتماعی جامعه اقدام به اکران و نقد فیلم "دارکوب" و "فراری" نمود.

فیلم نخست:  "دارکوب" به کارگردنی "بهروز شعیبی" و نویسندگی "حسین تراب نژاد" و "آزیتا ایرانی" اکران گردید .

خلاصه فیلم: داستان زنی معتاد است که همسرش او را رها کرده و مجددا ازدواج کرده است . زن معتاد که به او دروغ گفته شده ا فرزندش مرده ،متوجه می شود که کودکش زنده است. پیگیری های زن برای پس گرفتن فرزندش مشکلاتی را برای پدر و دختر و زن جدید  به وجود می آورد

در انتها، فیلم توسط جناب آقای دکتر نسائیان و خانم دکتر رحمانی مورد بررسی و نقد روانشناختی و جامعه شناسی قرار گرفت.

فیلم دوم : "فراری" با محوریت فرار نوجوانان از خانه به کارگردانی "علیرضا داوود نژاد" و نویسندگی "کامبوزیا پرتوی" به نمایش درآمد.

خلاصه فیلم : دختری که از شهرستان به تهران می آید و تلاش می کند تا با خودروی فراری نه ونیم میلیاردی عکس یادگاری بگیرد و درگیر ماجراهایی می شود.

در پایان نیز فیلم توسط جناب آقای دکتر نسائیان و آقای دکتر گریوانی مورد بررسی و نقد روانشناختی و جامعه شناسی قرار گرفت.