برگزاری غرفه به مناسبت روز "جوان"

به مناسبت روز جوان، کانون پیشگیری از آسیب های اجتماعی دانشگاه  بجنورد، اقدام به برگزاری غرفه ای با هدف  آشنایی با آسیب های اجتماعی و ایجاد نشاط اجتماعی نمود که شرح برنامه های آن به صورت ذیل است:

1. مسابقه  فوتبال دستی ، دارت و هم چنین بازهای فکری چون مازها  به منظور ایجاد فضای شاد و رقابتی بین دانشجویان و علاقه مندان این سبک از فعالیت ها
  2. با در اختیار گذاشتن بادکنک و گچ از دانشجویان خواسته شدکه توپ های بادکنکی بسازند که هدف از این کار هم نوعی مشارکت گروهی و هم فراهم سازی نوعی وسیله ساده تخلیه استرس بود.
  3. با در اختیار گذاشتن برخی عناوین پیرامون آسیب های اجتماعی همچون اعتیاد به مواد و صفحه های مجازی، فساد اداری، خیانت های زناشویی، تجمل گرایی و ... از دانشجویان خواسته شد که بر رول کاغذی که روی دیوار نصب شده بود، کاریکاتور هایی در خصوص مسائل و آسیب های اجتماعی طراحی کنند ؛ نتیجه این برنامه ایجاد یک گفتمان و نقد و بررسی بین دانشجویان و برخی اساتیدی که برای استقبال از برنامه تشریف آورده بودند شد.  در کل هدف از انجام این برنامه آشنایی با آسیب های اجتماعی و ایجاد شور و نشاط و فعالیت بین داشجویان بود که با توجه به استقبال و علاقه دانشجویان می توان ادعا کرد که تا حدودی به هدف خود رسیده ایم.