نقد روانشناختی فیلم سینمایی " اینجا بدون من"

مرکز مشاوره دانشگاه در راستای تحلیل و بررسی روانشناختی "فقر اقتصادی و فقدان اعتماد بنفس" اقدام به اکران و نقد فیلم سینمایی "اینجا بدون من" نمود.

این فیلم روز دوشنبه مورخ 97/12/20 در محل  سالن آمفی تئاتر دانشکده هنربه مدت سه ساعت  اکران و مورد تحیلیل و بررسی قرار گرفت.

اینجا بدون من فیلمی به کارگردانی بهرام توکلی، محصول سال 1389سینمای ایران است.

داستان زندگی خانواده ای است متشکل از مادر و دو فرزندش احسان و یلدا که در آرزوی دستیابی به رویاهای خود هستند و امیدوارانه تحولی را انتظار می کشند. یلدا معلول است و تمام فکر مادرتامین آینده اوست. با ورود رضا، دوست احسان به داستان فیلم، زندگی آنان دستخوش تغییراتی می شود. به گونه ای که ازدواج یلدا و رضا تمام رویاهای خانواده را محقق می کند.

اینجا بدون من فیلمی ست با دغدغه روانشناختی؛ شیرین و تلخ! داستانی که طی آن فقر و مشکلات کل خانواده را وادار به فکر خودکشی دسته جمعی می کند. ولی با تغییری شیرین در روال زندگی روح امید به کالبد خانواده می دمد.